Boyfriend denim and kitten heels

Boyfriend denim and kitten heels

IMG_4331

Jeg er en av de damene som hopper i åpne sko så snart været tillater det. Det er noe med den befriende følelsen det bringer med seg å trippe rundt i åpne sko. Da vi bodde i LA for mange år siden, hadde jeg nesten aldri tette sko på beina, med unntak av joggesko.

Akkurat nå er det boyfriend denim og kitten heels som er favoritten. Når jeg trenger en pause fra mine skinny jeans, er det ofte boyfriends som blir alternativet. Mer avslappet i stilen og ekstra kult med en liten brett på ankelen.

I dette overgangsværet er det jammen ikke lett å kle seg, ofte er det iskaldt på morgenen og varmt midt på dagen. Mange som spør om råd og et lite tips fra meg er å ha på strømper til jobb og kle seg i lag på lag med tynn ull. Ha et tynt, men varmt skjerf som du lett kan legge i vesken og en kardigan som enkelt kan tas av.

Disse jeansene fra Calvin Klein tok meg direkte tilbake til 80-tallet, denne modellen er også superfin. Og du fikk vel med deg det forrige innlegget om vårens skotrend som du kan bruke allerede nå?

IMG_4328

//Trenchcoat fra Kappahl, sponset//Genser Twist & Tango, sponset//Boyfriend denim fra Never Denim//Pumps fra Zara//

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *