Boktipset: Alligatorvannet

Silje Pedersen, juni 4, 2017 6:40 pm //

IMG_2140

Håper dere nyter pinsen!

Vi nyter late dager her hjemme, faktisk ganske deilig å ikke alltid skulle reise bort. Jeg har ryddet og stått på med det ene og andre, siden været ikke har vært det beste. Utrolig deilig å få ting unnagjort som ikke alltid går opp i en hektisk hverdag.

Men i dag har det vært mest ro og hvile. Jeg synes det er så avslappende å slappe av med en god bok og litt kaffe mens minsten sover, spesielt på søndager. Nå ble jeg akkurat ferdig med Alligatorvannet av Lynne Bryant, en liten perle av en bok. Likte du Barnepiken, så liker du nok garantert også denne.

Et sommerbryllup fører hovedpersonen Avery Pritchett hjem fra Colorado til Missippi. Tilbake til familien som en gang sendte henne bort da hun ble gravid utenfor ekteskapet. Datteren Celi er uvitende om alle intriger, drama og om at hudfargen hennes vil vekke oppmerksomhet.

Historier fra gammelt og nåtid flettes sammen i komplekse og spennende skikkelser. Ettersom sommeren går, åpner Averys tilbakekomst opp for sjokkerende oppdagelser, valg som er tatt og hemmeligheter som er bevart like dypt og like mørkt som bunnen av alligatorvannet.

Denne boken hadde jeg vanskeligheter med å legge fra meg, sterke karakterer, fengslende og historiske detaljer, her får du det meste. Anbefales!