Blow Dry Bar

Silje Pedersen, november 12, 2011 10:00 am //

Før: Ikke så veldig mye å skryte av.

Frisøren jobber med håret.

Snakk om høysåte hår!!!! Camilla gleder seg til makover.

Etter: Glossy finish.

Det er to ting jeg alltid får gjort i USA, manikyr og pedikyr. Men om du skal lukse deg litt ekstra for et spesielt event eller en middag, så er det ingenting som slår en proff fønerunde. Jeg fikk anbefalt Blow Dry Bar allerede i fjor, men da jeg var i NY sist, hadde jeg ikke tid til å sjekke det ut. Denne gangen tok vi oss tid en makeover og det angrer jeg absolutt ikke på! Deilig hårmassasje og kur, etterfulgt av føn med rundbørste skapte en glamorøs look. Det jeg faktisk liker best ved å få fønet håret, er at det kan vare opptil flere dager dersom du sper på med litt tørrshampo og hårpudder på dag to og tre. Luksus! Koster fra ca 40 dollar.