Blondere og kortere

Blondere og kortere

0-42

Da jeg var hos frisøren sist uke så gikk jeg for både blondere og kortere versjon av min vanlige manke. Nå som våren er i anmarsj er det deilig med en liten forandring og jeg merker at det både er lettere å stelle og morgenen og det var ekstra deilig å klippe av alle de slitte tuppene.

Når jeg gjør forandringer så er det så godt å vite at jeg er i trygge hender hos en jeg stoler på og det har jeg funnet hos Hairport. I salongen på Sandaker går jeg til Carina og hun er veldig flink på å få det både naturlig og lekkert.

1-28

Ofte tror jeg at man har lett for å misforstå hverandre når man kommer til frisøren, men hos Hairport føler jeg alltid at de er flinke til å lytte og høre på hva du ønsker. De er så faglig dyktige og kommer med gode innspill til det du lurer på.

Hairport har også et kreativt team som jobber med mye spennende og dette videreformidles til alle frisørene så de er godt rustet til å gi kunden en helt spesiell opplevelse. I salongen på Sandaker er det veldig behagelig å være og man får den luksusfølelsen av å sitte i salong med kaffen mens fargen virker.

Så hvordan blir du fornøyd hos frisøren og får den fargen og klippen du vil ha? I løpet av årene har jeg både gjort en del bommerter og fått veldig gode behandlinger. Min erfaring er at det handler aller mest om god kommunikasjon mellom deg og frisøren.

 

Her er fem kjappe med Carina hos Hairport Sandaker:

  1. Ta gjerne med bilde som et referansepunkt. Så kan dere se på det sammen og frisøren kan komme med sin anbefaling om farge og klipp som passer til deg. Husk at har du behandlet håret mye, så kan det være at man må se på andre muligheter for å få til den du ønsker.
  2. Ha en åpen dialog og kommunikasjon. Vi er opptatt av å lytte til kunden og dine ønsker.
  3. Finn deg gjerne en frisør som er litt lik i stilen eller håret som du ønsker. Da kan det være enklere og oppleves tryggere, om du har blitt skremt eller hatt en dårlig opplevelse et annet sted.
  4. Sommerhåret tar du godt vare på nå ved å kure en gang i uken. Til Silje anbefalte jeg KMS Tame Frizz Smoothing Reconstructor, den bruker hun en gang i uken. Ta den på i dusjen og la den virke i 3 minutter før du skylder ut.
  5. Det kan være skremmende å prøve noe nytt, men man kan ta det i omganger, du må jo ikke gjøre alt på en gang. På Silje klippet jeg 4-6 centimer for å ta av alt det slitte håret og resultatet er mye sunnere hår som er også er enklere å stelle i hverdagen!26-04-2018-20-49-29Behandlingen hos Haiport er sponset. Kuren kjøpte jeg selv:) Foto: Kaja-Marie

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *