Blomster og glitterpumps

Blomster og glitterpumps

 7516810576__MG_0004b

Endelig fredag!

Kanskje har du langhelg eller må en liten tur innom jobben før helgen kommer? Jeg nyter alt rundt meg om dagen og passer på å trekke til meg alt av inspirasjon som dukker opp. Har jeg en litt tung dag, så er det få ting som setter meg i like godt humør som strålene sol og blomster. Blomstene gjør meg like lykkelig naturen som hjemme på bordet.

IMG_4023b

På søndag tok vi turen i Botanisk Hage, min absolutte favoritt. Det var første gang for Ella Victoria og hun elsket det. Masse spennende blomster å se på og mulighet til å løpe fritt rundt er alltid et pluss. Et lite tips til deg om du lurer på hva du skal gjøre i helgen.

7516796176__MG_9969b

Mine nye rosa glitterpumps fant jeg på salg og jeg bare ELSKER de! Haha, det er faktisk også en ting som alltid får meg i godt humør: Gjøre et kupp på salg! Er du enig? Jeg tror det var rundt 50 stykker som spurte om disse på stories og Instagram og jeg må bare si at jeg var heldig for de er fra vinterkolleksjonen.

7516796176__MG_9989b

Lille frøkna hoppet rundt med sin ballong. IMG_4033b

Og vi koste oss sånn sammen alle tre. 08-05-2018-13-00-43

Og det der med ballongen var ikke planlagt (men dere vet jo også at jeg aldri viser ansiktet hennes i sosiale medier). Den dagen var det ikke snakk om å slippe ballongen for å si det sånn:)  

Antrekk: Jakke fra KappAhl/Ambassadør/spons//Kjole fra Ellos (fjorårets)//Bukse Lindex//Pumps fra Bianco//Veske fra Mango (fjorårets//Solbriller Gucci/Synsam reklame.

Ella Victoria: Cardigan Lille Lam//Kjole og tights KappAhl/Spons//Sneakers cart

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *