Blir du forelsket?

Silje Pedersen, februar 21, 2018 11:23 am //

Facetune_20-02-2018-15-49-57-1

Noen gang er det forelskelse ved første blikk, andre ganger kommer kjærligheten mer snikende. En sko kan fange blikket, mens en skinnjakke du har i mange år gir en langvarig og ekte glede. Når du tar på deg plaggene så føler du deg bra, du stråler og selvtillitten er på topp. Da vet du at du har gjort et bra kjøp! Kanskje var det alltid kjærlighet ved første blikk?

Facetune_20-02-2018-15-49-32

Det er noe med det å finne de klassikerne som du kan ha en hel evighet i garderoben. Når jeg finner plagg som jeg ser og vet at jeg kan ha i garderoben i mange år fremover, gir det meg en stor glede. Et impulskjøp kan være vel så bra, men jeg prøver å tenke mer igjennom hva som mangler og hva som jeg har lyst på i garderoben enn bare å shoppe uten mål og mening, eller fordi det er på tilbud.

Facetune_20-02-2018-15-50-38b

Det å bruke ting igjen og igjen gir meg stor glede. Jeg forstår meg ikke helt på den bruk og kast mentaliteten som mange synes å omfavne om dagen. Jeg tenker mer og mer på miljøet og hvordan vi i vår familie kan klare oss med litt mindre. Kanskje heller betale litt mer ekstra for en bukse eller kjole man virkelig har lyst på. Selvsagt higer jeg også etter nye ting, og spesielt nå som vi går mot våren, men det behøver jo ikke å bety at kjøpene ikke er smarte og gjennomtenkt?

Alt jeg har på her har virkelig fått kjørt seg i lengden. Bootsene er over to år gamle og meget godt brukt. Céline-vesken har jeg hatt i mange år og er fortsatt en skatt som jeg er veldig glad i. Genseren som også er fra Céline kjøpte jeg på et Fretex-salg for et år siden, et superkupp som jeg også bruker mye. Jakken fra Zara er forholdsvis ny, men allerede nå har jeg brukt den så mye at jeg vet at det var et veldig godt kjøp.

Er det kjærlighet ved første blikk når du shopper?