Blir dette den nye motetelefonen?

Blir dette den nye motetelefonen?

I dag har jeg vært på lanseringen av den tredje telefonen i løypa for Prada og LG i London. Den nye smarttelefonen er minimalistisk og stilren i utseende. Skjermen er rett og slett enorm i forhold til min nyeste Iphone, og baksiden av telefonen har en elegant svart finish med Prada-logo. Jeg fikk fem minutter med Sebastien Gerard, som er Director for EU Prada TDR. Gerard mener telefonen er det ultimate tilbehøret både menn og kvinner kan ha i “garderoben”.

– Det har jo blitt slik at mange ønsker at telefonen skal ha flere funksjoner. Ikke bare skal det være et nytteverktøy, men også gjerne se ut som det ultimate tilbehøret. Jeg tror telefoner på mange måter kan ha den samme verdien som vesker, de er både pene å se på og funksjonelle.

Hva er det som er så spesielt med designen?

– Designen er minimalistisk og veldig tro mot Prada. Motehuset står for eksklusiv og tradisjonsrik italiensk design, vi har jobbet veldig tett med Prada under hele prosessen. Skjermen er touchscreen og glossy, mens baksiden er i Prada’s signatur, Saffianomønsteret. Det er et godt eksempel på et samarbeid der to eksperter bringer hvert sitt fag og ekspertise til bordet, Prada står for den elegante designen, mens LG står for den innovative teknologien.

Om den trendy telefonen gjør suksess blant folket, gjenstår å se. Jeg ser i alle fall for meg at den kan bli en tilbehørsfavoritt blant de mest kresne og motefrelste tilhengerne.

Silje Pedersen

2 thoughts on “Blir dette den nye motetelefonen?

  1. Jeg har nettopp fått meg ny iPhone… Er det ikke typisk at man får lyst på noe annet når man nettopp har kjøpt seg noe nytt. Hehe… Men denne ligger kanskje ikke innenfor mitt budsjett uansett – men lekker var den 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *