Bli med på shoppingevent med Jean Paul

Bli med når Jean Paul lanserer ny eksklusiv kolleksjon hos VIC i Bogstadveien lørdag 12. mars.

IMG_8553

Jean Paul er kjent for sine klassiske og maritime plagg og har vært en favoritt hos meg i mange år. Neste uke lanseres den nye vårkolleksjonen Jean Paul Primè, med plagg i eksklusive kvaliteter til både dame og herre. Kolleksjonen er inspirert av den lukseriøse franske Middelhavskysten, med vakre silketrykk og en sofistikert look.

IMG_8419 (1)

Nydelige kjoler, denim, topper og sporty bukser, her er det mange fine garderobefavoritter for deg som ønsker en klassisk og tidløs stil. Jeg har allerede funnet flere favoritter som jeg gleder meg til å bruke denne våren.

IMG_8563

12. mars vil det være et shoppingevent i VIC Bogstadveien fra 14-17. Jeg er på plass for å gi shoppingtips og stylinghjelp og håper så mange av dere som mulig kan komme! Det blir blant annet DJ, goodiebags og fristende makroner fra Sebastien Bruno.

Dere er invitert eksklusivt gjennom blogg og Instagram. Send en sms med «jp-silje» til 2118, da får dere en sms som svar som gir 20% rabatt på alle klær fra Jean Paul i de timene arrangementet varer. SMS’en gjelder også som inngangsbillett.

IMG_8455

Husk å like Facebooksiden min her.

Silje Pedersen

2 thoughts on “Bli med på shoppingevent med Jean Paul

  1. Hei Silje 🙂 Her hadde du en nydelig hud, som ser virkelig glødende og fresh ut. Kan du dele hvilke hudpleieprodukter du bruker akkurat nå? Synes huden er så tørr for tiden, og er litt hjelpesløs 🙂

    1. Hei Ranveig, Tusen takk! Det er mye av det samme som jeg har skrevet om tidligere som Burberry highlighter Glow og Armani Fluid sheer som jeg blander og har i kinnene. På huden har jeg en lett YSL foundation. Jobber med innlegget om skjønnhetsproduktene nå. Bruker du fuktighetsmaske? Ville anbefale deg å ta en fuktkur enten hjemme eller i salong. Det hjelper ofte mye på denne tiden! Ellers skrubbe 2 ganger i uken med påfølgende maske som du lar virke et god par timer. Hilsen Silje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *