Bli med inn i min garderobe

Bli med inn i min garderobe

For en tid tilbake hadde jeg besøk av et team fra bladet Studio, som tittet inn i min garderobe. Her får dere en liten smakebit på hvordan det ser ut hjemme hos meg, jeg kan røpe at det er ganske organisert. Jeg hater rot, så det er alltid ganske ryddig hjemme hos oss. Jeg har også valgt å ha en del dekorative oppbevaringsløsninger og originale esker som en del av interiøret. De fineste skoene står alltid fremme som inspirasjon, sølvskoene med bobler er blant annet fra Pierre Hardy.

Selve garderobeløsningen er fra Ikea og heter PAX. Hyllene som rommer sko og tilbehør, er Billy-hyllene fra samme sted. Drømmegarderoben ville vært et eget walk-in-closet, med rekker av bokhyller med sko, der alt skulle vært synlig og fargekordinert. Men enn så lenge må jeg nøye meg med et eget rom som både fungerer som kontor og garderobe (og av og til golfutstyret til mannen min).

Silje Pedersen

4 thoughts on “Bli med inn i min garderobe

 1. Silje, hvis du skal anbefale en designer veske som er en klassisk, tidløs og litt praktisk hverdagsveske til mellom 5-7000, hva ville du anbefalt da? Har tenkt til å unne meg en som en klapp på skuldra til meg selv, og tenkte da at du må jo være rette personen å spørre om innspill fra 🙂

  1. Hei Katrine, Det er ofte de beste gavene! Balenciaga (litt dyrere), Alexander Wang, Marc by Marc Jacobs, Michael Kors, (Carter fra )Mulberry, Celine (shopperne ligger på 5-6000 kr), Miu Miu og Stella McCartney har alle mange fine modeller, det kommer litt an på stilen din. Prøv veskene godt i butikken og tenk på hva du vil ha ut av hverdagsvesken. Jeg trenger litt størrelse til sminke, kamera osv, mens andre klarer seg med mindre modeller. Sats på en modell uten for mye detaljer, logoer eller for synlige merker. Svart, brunt, grått og mørkeblått passer til det meste. Hilsen Silje

 2. Hei Silje,

  om du noen gang ønsker å selge parkasen din (Zara) og ankelbootsene fra Din sko,så send meg en mail da!
  Forøvrig,vil jeg si at du er en sann insperasjon-
  og syntes det er fint at du har nå spalte i KK.

  Hilsen en voksen fan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *