Blått og brunt

Silje Pedersen, august 7, 2017 8:49 am //

MG_2352

God mandag!

Selv om temperaturen fortsatt var varm og ganske sommerlig denne helgen, så kjenner jeg at jeg lengter etter litt mer høstlige plagg og og farger. Ikke misforstå, jeg vil helst ha det såpass varmt en god stund til at vi slipper de varmeste plaggene, men denne overgangen fra høst til sommer er alltid så fantastisk.

Det bringer løfter om en ny tid og start, både når det gjelder garderobeinnkjøp, trening, jobb og omøblering på hjemmefronten. Det er liksom lov med en total renovering av hele livet, uten at noen snur seg og stirrer eller prater. Med løfte om en ny sesong, så er det meste lov.

Fargepaletten i høst er sterk og frisk. Det går i rødt, rosa, blått, brunt og orange, men også innslag av metallisk gjør seg gjeldene. Dobbel denim, skinn, logobruk og hundre nyanser av brunt er andre trender å se opp for. Metallisk i bøtter og spann, så mye glitter og stas har jeg ikke sett på catwalken siden Dynastiet gikk som en farsott på 80-tallet.

Ikke kast de store øredobbene, de vil holde seg gjeldene hele høsten og godt inn i partysesongen. Blomstermønster er av samme ulla. Bruk kjolene du kjøpte i sommer over strikk og til boots istedenfor sammen med sandaler og stråvesker. Polkadotter er stort, så la deg inspirere av Jackie O eller en spansk senorita og gå for prikker de luxe, en morsom trend som bringer frem smilet hos selv de mest hardbarka. The business look har fått en real oppsving og går du får dressen denne sesongen, så skal den være skarp i kantene og ikke minst elegant.

Jeg har allerede begynt på innkjøpene og skal dele med dere i innlegg fremover med tips til konkrete kjøp. I tillegg til masse fin inspirasjon til hvordan du kan bruke det du allerede har med kun noen få nye plagg eller bare et par andre enkle grep. Gleder meg enormt til en spennende motehøst sammen med dere!