Bestill julekortene i dag

Silje Pedersen, november 2, 2016 7:33 am //

_mg_0370

Jeg vil helst ikke ha mye stress før jul og planlegger derfor både julekort, gaver og selskap i god tid. Noe av det viktigste for meg er å ha julekortene på plass, så de rekker fram til familie og venner før jul. Akkurat nå har Elite Foto 30 % avslag på julekort og kalendere på ekte fotopapir, og jeg har allerede hentet mine i butikk!

_mg_0381

Det jeg liker best med Elite Foto er at det er så fint og enkelt! De har mange lekre design og du kan velge akkurat det antallet av de du måtte ønske med personlig tekst og bilder. Veldig greit om du vil sende forskjellige bilder til familie og venner. Kanskje vil du sende et spesielt kort til en tante eller bestemor som har strikket klær til barnebarna sine? Eller et personlig kort til en god venn med bilde av dere fra en reise? Mulighetene er uendelige!

_mg_0423

Det jeg liker er at du kan velge akkurat det antallet du vil ha, enten det er to eller femti. Du kan velge konvolutter i rødt, hvitt eller sølv. Når du har lastet opp et par bilder på nett, så kommer det forslag på alle design med bildene dine, og da ser du også kjapt hva du liker og hva som passer sammen. Bare pass på at du dobbeltsjekker teksten! Jeg var nok litt ivrig og stavet feil på et par av kortene mine….

_mg_0490

Jeg har jo allerede skrevet om den flotte fotoboken, men kalendere er også en veldig fin og personlig julegave. Dette er en litt større jobb om du velger 12 bilder, men det går unna på rundt tretti minutter. Du kan lage forskjellige kalendere, så svigemor, besteforeldre, tanter eller venner får en helt egen med masse fine minner. Kalendere er det også tilbud på akkurat nå.

_mg_0489

I fjor bestilte jeg bildene på nett fra LA og hentet de i butikken to dager senere. Det ble et minnet for livet. Det var vårt første år sammen som familie med Ella Victoria og vi hadde veldig lyst til å sende ut julekort av oss tre sammen. Permisjonen vår i California fikk dessverre en veldig dramatisk avsluttning da mannen min endte på sykehus med en akutt blindtarmbetennelse, måtte operere og bli på sykehuset i over ni dager før vi fikk reise hjem. Da var det ekstra godt å komme hjem til ferdige julekort, julegaver og rolige middager hos familie.

_mg_0467

Det beste av alt er om du har dårlig tid, så tar det bare to timer å få både julekort og kalendere klare til å hentes i butikk! Velger du hent i butikk, så betaler du heller ikke for frakt. Men bestill allerede nå, så får du hele 30 % avslag på prisen hos Elite Foto og har ennå en ting som du kan stryke av to do-listen før jul. Tilbudet varer ut november.