Bedre selvtillit på 1-2-3!

Silje Pedersen, mars 2, 2017 3:36 pm // ,

IMG_6941b

Du kan si hva du vil, men det er av og til verdt å lide litt for skjønnheten. Det skjer nemlig noe magisk når du tar på disse. Holdningen blir bedre, du retter deg opp i hele kroppen, strammer inn magen og selvtillitten øker. Det er litt som en selvtillitspille, bare mye bedre!

16790491_10154186865077791_1077369941_n

Det er bare å innrømme det, et par lave sko gir ikke samme effekt som de høye hælene! Og jeg elsker sneakers, men alt til sin tid. Hvis jeg skal på fest, premiere eller noe annet morsomt, er det alltid høye hæler som gjelder. Har jeg en dårlig dag, så tar jeg i alle fall på et par boots med hæl eller et par kule hæler. Da blir alt så mye bedre. Skal du på fest i helgen eller trenger litt ekstra drahjelp til et møte du gruer deg til? Ta på deg de høye hælene og jeg lover at selvtilliten kommer!

Disse lakkpumpsene og de orange fant jeg hos Zara forrige uke og jeg er så fornøyd. De svarte lakkpumpsene må bli ukens kupp, til under 400 kr. Løp å kjøp, sier nå jeg!

Det jeg liker så godt med disse er at de både har litt trendfaktor, siden de er i lakk, men også er ganske klassiske. Da vet jeg at de blir godt brukt. Anne-Brith måtte også selvsagt ha seg et par. De orange ble også med siden jeg synes de var superfine til jeans og sommerkjoler når den tid kommer.