Barbeint sommerlykke

Silje Pedersen, juni 9, 2017 8:23 am //

IMG_2267b_edited-1b

#Annonse

Det jeg nok elsker mest med sommeren, er å kunne gå rundt i bare ben og åpne sko. Hos meg kommer både sandaler, kortere bukser og skjørt frem ganske tidlig på vårparten, uansett vær. Det skal mye til for at jeg bruker mye bukser, selv om den norske sommeren er lunefull. Men det krever litt å få sommerklare ben. Selvbruning og en god body lotion er viktig, jeg velger gjerne en med mye fukt som NIVEA Smooth Caring Body Lotion.

IMG_2249b

Jeg er kjapt ute med stell av sommerføtter og legger, det gir en befriende følelse å kunne være helt klar med solbrune bein så fort solen titter frem. Varme meg gjør jeg heller oventil med strikk, det gjør susen.

IMG_2265-1B

Etter å ha bodd i Los Angeles i fire år der alle løper rundt i shorts året rundt, er jeg sånn litt i overkant opptatt av å ikke ha tørre bein. Jeg bruker en del bodylotion, både morgen og kveld. Det hjelper mot tørrhet og gjør at både farge og selvbruning sitter mye bedre.

IMG_2266b

NIVEA Body Lotion er min nye favoritt. Smooth Caring Body Lotion gir nemlig en dyptgående fuktighet hele dagen. Og den er perfekt for deg som er mye på farten. Ved jevnlig bruk, vil huden fortsatt føles myk og være grundig fuktet selv fem dager etter siste påføring.

IMG_2242b

Den raskt trenger inn i huden og beina føles silkemyke etter påføring. Smooth Caring bodylotion har dobbelt så mye Sheasmør som tidligere, så her er det nok av fukt. I tillegg så lukter den veldig godt og friskt. Har vi ikke alle et forhold til Nivea? Jeg har i allefall brukt flere produkter på og av siden tenårene.

IMG_2237b

Vil du vinne en drømmereise?

NIVEA feirer nå alle flotte ben gjennom sin kampanje «NIVEA elsker Barbeint» der du kan være med i konkurransen om å vinne en reise til 8000 kr. Det skal jeg helt klart gjøre og håper du også er med. Kanskje det kunne bli noe av drømmen om en reise til Paris om ikke så lenge?

Retningslinjer for å delta er som følger:

  1. Ta bilde av dine sommerlegger
  2. Del bildet på Instagram med #NIVEAbarbeint og tagg bestevennene dine og fortelle hvor dine sommerlegger tar deg hen
  3. Profilen din må være åpen

Foto: Pia Røe Nyhus