Bærer du en rosa sløyfe?

Bærer du en rosa sløyfe?

63C873C2-117B-44D7-8807-6E129FE4EFFB

Hvert eneste år lager jeg et innlegg om brystkreft og Rosa Sløyfe-aksjonen. Kall det reklame eller hva du vil, for meg er det personlige opplevelser som gjør at jeg vil være med å sette fokus på Rosa Sløyfe og jobben Kreftforeningen gjør hvert eneste år gjennom sitt arbeid.

Både min mor og mormor har hatt brystkreft. De er begge friskmeldt i dag. Selv tok jeg for to år siden blodprøver for å sjekke at det ikke var noen lumske gen i familien vår. Det var nervepirrende uker å vente på svar og gjett om jeg var lettet da testen var negativ.

Men jeg har hatt andre nære som ikke var like heldig som mamma og mormor og som var mye yngre da de fikk og tilslutt måtte gi opp kampen mot kreften. Det har satt sitt preg. Kanskje er jeg derfor selv veldig opptatt av å sjekke mine egne bryster og oppfordre andre til det samme. Her er en enkel måte å gjøre det på.

BA6C12CB-7F80-43AF-B5B4-A63875DC7F1F

Det er mange måter du kan være med å støtte Rosa Sløyfe aksjonen i år. Tema i år er Kreftfri, men ikke frisk og har fokus på alle de pasientene som lever med senskader. Ved å være med å bære en rosa sløyfe i oktober er du med på å vise omtanke. Du kan også kjøpe forskjellige andre produkter som armbånd, kopp eller en matboks.

Jeg klikket meg hjem dette armbåndet av resirkulert materiale fra The Good Store i går. Ikke bare støtter du aksjonen, men The Good Store fjerner en halv kilo søppel fra hav og kystlinjen. Kjempebra tiltak! I tillegg gir jeg penger til Kreftforeningen og støtter med medlemskap.

B51622C9-2274-4DB0-84EA-D8C29B72F5CB

Siden jeg har vært så syk, så spanderte jeg også en blomsterbukett på meg selv denne uken fra Mester Grønn der deler av salget går til Rosa Sløyfe. En fin måte å starte helgen på.

Kanskje kjenner du noen du har lyst til å gi en gave eller bukett til og vise din støtte til aksjonen. Om alle hjelper litt, så er det alt som trengs:)

Fortsatt fin helg!

Silje Pedersen

2 thoughts on “Bærer du en rosa sløyfe?

  1. Ja,jeg bærer selvfølelig rosa sløyfe.Det er utrolig viktig å støtte denne saken da den rammer så mange.Er nå under behandling av brystkreft selv,og da blir denne aksjonen spesielt viktig for meg🌸

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *