Back to work in pink

Back to work in pink

Processed with VSCO with s2 preset

Var det flere enn meg som synes det var litt tøft å starte uken på jobb i går? Men jeg startet den i alle fall på best mulig måte, med en tur til frisøren. Litt kortere og blondere, veldig fornøyd!

Etterpå var det rett på med et spennende oppdrag, så i dag må det ryddes opp i mailboxen. Bare å brette opp ermene og ta tak er ikke bare bare etter ferien, to do listen føles milelang. Noen som kjenner seg igjen?

Men nå har jeg bestemt meg for å dele opp listene, så jeg setter opp de 3-4 viktigste hver dag først og med de andre underordnet, slik at jeg ikke blir så stresset om ikke alt blir gjort på den ene dagen.

Processed with VSCO with s3 preset

Farger og spesielt rosa får meg alltid i godt humør på morgenen! Om jeg ikke har sovet godt eller ikke er like kreativ, så strekker jeg meg etter en deilig farge som får frem smilet. Det kommer fortsatt til å være nyanser av rosa utover høsten, men jeg kommer nok til å bruke de mer sammen med blå denim og rustfarger (det blir en lekker kombinasjon).

Enn så lenge holder jeg på sommeren og varmen så langt det lar seg gjøre. Forøvrig var det første gang jeg hoppet i jeans siden tidlig juni tror jeg, litt varmt men også helt ok å ta på noe annet enn bare sommerkjoler. Men jeg tviholder nok på sandalene en god stund til!

Antrekk: Blazer og sandaler fra Zara/Denim Lindex/T-skjorte KappAhl/

Silje Pedersen

3 thoughts on “Back to work in pink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *