Back in business: Jeans og blazer

Back in business: Jeans og blazer

Silje Pedersen_6 Mandag og tilbake på jobb og full fres! Jeg elsker jobben min, men innrømmer at det var litt vanskelig å stå opp i dag etter to våkenetter med en mini som har fått vannkopper….Men med et par kopper kaffe så løse det meste seg. Jeg setter alltid inn støtet på jobb, det er sjelden jeg tar med meg dårlig humør eller private ting inn i arbeidsdagen. Det er lite man får gjort med de tingene før man er hjemme igjen, uansett. BSC_1388 Det er to plagg som jeg anser for noen av de beste basisplaggene i min garderobe. Det ene er denim, det andre er en fin blazer. En blazer er et plagg du kan dresse opp og ned og alltid føle deg kledd. Skal jeg i møter, så er en fin blazer alltid redningen. Jeg synes den sier mer “business” enn noe annet plagg. Det er en kunst å kle seg slik at du lar plaggene snakke for deg. Et viktig møte eller en lønnsforhandling krever tross alt litt mer enn casual Friday. Men en blazer trenger absolutt ikke være svart eller grå, selv om de er fine som et utgangspunkt. Denne våren hadde jeg gått for et alternativ, som grønn eller gult. Du tenker muligens at du ikke kan bruke grønt? Det er selvsagt bare tull, som med alt annet er det så mange rare regler forbundet med farger og mote. Men det er selvsagt lurt å prøve å finne en nyanse som passer deg og din hudtone. Ønsker dere alle en fargerik uke! BSC_1406_edited-1 Antrekk: Blazer og T-skjorte fra Farmoringvarda/Cocouture Official sponset, denim fra Levis, pumps Manolo Blahnik. Foto: Corinne Alice Skau

Silje Pedersen

6 thoughts on “Back in business: Jeans og blazer

  1. Enig, kjempefine bilder!! Sminken er bare sååå fin, kan jeg spørre om hvilke produkter/farger du har på??

    1. Hei Ann-Helen, tusen takk så hygggelig å høre! Jeg skal lage et eget innlegg på sminken siden jeg fikk litt ekstra hjelp av makeupartisten akkurat her:)

  2. Jeg har lenge vært på jakt etter den perfekt grønne blazeren – tror dette er en vinner 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *