Ashtanga-yoga med Bertine

Ashtanga-yoga med Bertine

IMG_4887b Det er noe spennende ved å teste nye treningsformer og nå i januar har jeg fått begitt meg ut på ganske mange ulike klasser. I forrige uke var jeg med på en treningstime med Bertine Zetlitz. De fleste kjenner nok henne som artist, men hun er også en ivrig Yoga-lærer med klasser på Kjerne. IMG_4897b Akkurat denne morgenen fikk vi teste en runde med Ashtanga og la meg si at selv om mange kanskje tror at Yoga er koselig og enkelt, så er dette hakket over. Jeg fikk i alle fall utfordret både balanse, spenst og styrke i denne timen. Treningstime og frokost var i regi av H&M, som også lanserte sin bærekraftige sportskolleksjon. IMG_5243b Personlig så synes jeg at lekkert treningstøy har mye å si for motivasjonen, det gir liksom ikke samme effekt å trene i en sliten topp og joggebukse. Er det laget av bærekraftige materialer, så enda bedre. Husk at de fleste plaggene i butikk som er bærekraftige er synlig merket så det er enkelt for deg å ta miljøbevisste valg. Mine favoritter fra kolleksjonen er hettegenserne vi har på her og den kule catsuiten til Bertine. IMG_4903b Etter trening var det en grønn frokost. Skulle gjerne ha hatt samme opplevelse i dag, men akkurat nå er det full kontorfokus som gjelder. Håper å få inn en times trening i ettermiddag når snuppa er hos bestemor, prøver meg som sagt på fire gode økter denne uken også!

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *