Art work

Art work

Må innrømme at jeg alltid har hatt et litt anstrengt forhold til hvite jeans. På mange måter var det en del av “uniformen” på 80-tallet i samme båt som 501, men nå som jeg er blitt hakket eldre blir også fornuften strengere. Men på en annen side, så er jo regler til for å brytes, ikke sant? Da mitt kunstverk fra Never Denim-workshoppen var ferdig tørket, så måtte jeg jo prøve ut antrekket og jeg kan si at jeg ble ganske positivt overrasket. Jeansene sitter som et skudd (skal bare klippe bort lommene, som jeg gjør i de fleste jeansene), så tror jeg helt sikkert jeg kommer til å bruke disse flere ganger i sommer. Spørsmålet er vel bare om malingen holder seg etter vask…..De hvite pumpsene kommer også til å få kjørt seg denne våren, veldig fornøyd med fjorårets kjøp fra Zara. Og ja, jeg har faktisk fått litt sommerfarge denne helgen med solfaktor 30!

Antrekk: Skjorte og bukse fra Never Denim/Bik Bok, pumps fra Zara, klokke fra Triwa, hvit armbånd fra H&M, flettet armbånd fra ebay, solbriller fra Lindex.

Silje Pedersen

4 thoughts on “Art work

  1. Åh, himmel, mitt forhold til hvite bukser er; trange slengbukser med utpreget sleng fra kneet og ned, i syntetstoff, aka 90-tallet på sitt “beste!” 😉 – Sammen med enorme platåsko! Hahaha!
    Likevel gikk jeg til anskaffelse til et par hvite skinnyjeans allerede i fjor! – Bretter dem gjerne litt opp, til ankellengde. Har faktisk kjøpt meg enda et par i år! Mitt forhold til hvite bukser er derfor noe nostalgisk – som et ekte barn av 90-tallet! 😉 Men samtidig elsker jeg dem, så hvite jeans kommer utvilsomt til å bli brukt flittig denne våren og sommeren, både til ballerinas og høye hæler! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *