Annas Fashion Shower for H&M

Om dere sjekker ut videoen, så ser dere at Norge er godt representert på den rosa løperen. Både Celine og jeg kom med i denne videosnutten. Skal legge ut antrekket mitt litt senere.

Eksentriske Anna Dello Russo gjør aldri noe halveis og ankom scenen i ekte Moulin Rouge- stil.

Kabaret-jentene gav et forykende show jeg sent vil glemme.

Virket som halve Paris var på festen i går.

Tok en liten svingom med Peter Dundas på dansegulvet. Her er han med Poppy Delevingne.

Utrolig lei meg for at jeg ikke traff på denne damen i går! Rachel Zoe var like stylish som alltid. Anna Dello Russo og Rachel Zoe er to av mine favoritter og største inspirasjoner innen fashion.

“You need a fashion shower” sang Anna Dello Russo og hennes lookalike girls på scenen på den kjente kabaretnattklubb Paradis Latin i går kveld. Motevisning, kabaret og liveopptreden med artisten Azealia Banks, var bare noen stikkord for den overdådige festen. Virket som nesten alle Paris sine fashionløver hadde tatt veien til festen og dansegulvet var pakket med fintkledde mennesker. Vi spottet blant annet Poppy Delevingne, Peter Dundas, supermodellene Karlie Kloss, Constance Jablonski og Liya Kebede, for å nevne noen. Og vi også endte opp langt ute i de sene nattetimene på dansegulvet til herlig 80-talls musikk.

Det var ikke spart på noen ting og den eksentriske festen var helt i tråd med damen selv og tilbehørskolleksjonen for H&M (som er å finne i butikk fra 4. oktober). Lekent, glamorøst og en real motekarusell av en fest. Vi fikk også gå på den rosa løperen, som dere kan se i videoen over.
“Vi ville gi gjestene en uforglemmelig opplevelse; En dynamisk kveld som startet på den røde løperen og hadde sin finale på dansegulvet. Vi skapte en herlig kabaret med tvers igjennom parisisk underholdning og som også kunne tolkes som en metafor på motekarusellen. I tillegg fikk gjestene se en voguing-opptreden, og jeg var omgitt av en flokk AdR kopier som bar kolleksjonen, bare for å overraske publikum. For meg betyr overdrivelse suksess”, sier Anna Dello Russo i en pressemelding fra H&M.

Takk, Anna! Kvelden var uforglemmelig:) Jeg var så heldig å få møte damen selv under New York Fashion Week og i ukens KK (som er i butikk nå), så kan dere lese et tosiders eksklusivt intervju med den inspirerende damen. Russo slutter aldri å overraske, forbløffe og inspirere. Hun er uredd, eksentrisk og glamorøs og det er noe av det jeg beundrer ved henne. Jeg har intervjuet henne flere ganger og hun er alltid like hyggelig og inspirerende. Hun har en larger than life personlighet som er veldig smittende, for ikke å snakke om den enorme garderoben som jeg mer enn gjerne skulle tatt en nærmere titt på! Gleder meg til kolleksjonen er i butikk neste uke, har allerede sett meg ut flere smykker som jeg skal sikre meg.

Foto: H&M og moi

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *