Det aller beste kjøpet

Det aller beste kjøpet

IMG_2363b

Lange late dager, solskinn og fri, det er deilig med feriemodus. Men det å dra på ferie før man fikk barn, er noe helt annet enn ferie med de små. Før kunne man jo ligge timesvis på solsengen, men jeg føler at jeg setter mye mer pris på den timen jeg får alene midt på dagen nå enn tidligere. Her går det i ett fra tidlig morgen sånn rundt 0700 (0730 om vi er heldige) og siden mannen min er på jobb, så er det vi to jentene som finner på noe sammen.

IMG_2389b

I går var vi en liten tur til en havneby i nærheten som heter Cartagena. Det var litt å se på og et helt greit Corte de Ingles med ganske stort utvalg. Jeg pleier nesten aldri å shoppe på familieferie, med unntak av en tur innom Zara og Mango (det er mye rimeligere) eller om vi går forbi noen lokale spennende butikker. Sko og vesker ser har jeg dog alltid øynene åpne for, spesielt her i Spania får du god kvalitet til en ok pris.

IMG_2379b

Men det aller beste kjøpet gjorde vi faktisk før ferien. Det var et par som dro samtidig med oss på sist ferietur som hadde denne reisevognen fra Yoyo. Den bare klappes sammen og tas med som håndbagasje. På forrige tur endte vi med å måtte bære den sovende snuppa fra gaten når vi kom til Gardermoen sent og det var skikkelig tungt og langt. Det bestemte jeg meg for at ikke skjer igjen. Denne er supersmidig og lett å klappe sammen. Jeg kjøpte den på Lilleprinsen og er superfornøyd. Den er lett og veldig anvendelig.

IMG_2433b

Ella Victoria er også strålende fornøyd. Bortsett fra en liten forkjølelse på oss begge, så koser vi oss masse. Hotellet der vi bor heter Mar Menor, men hit hadde jeg ikke dratt om Eivind ikke skulle jobbe og om jeg hadde valgt hotell (det er vanligvis jeg som tar den jobben). Her er det veldig fint, men midt i ødemarken og en golf resort der det meste nå er stengt siden det er off season. De fleste restaurantene åpner ca 19-1930, noe som er litt sent for de med små barn. Den eneste som er åpen kl 1830 har vi spist på nå i fem dager (gudskjelov en restaurant med god mat og glutenfrie alternativer). Men pluss i boken for deilig innebasseng og en lekeplass i nærheten som vi har brukt flittig.

IMG_2542b

Takk for mange hyggelig spørsmål og tilbakemeldinger både her og på Instastories. Det setter jeg pris på og prøver å svare dere alle så godt jeg klarer:)

IMG_2548b

Enn så lenge så fortsetter vi ferien og nyter de siste dagene med varme før det er tilbake til kalde Norge.

IMG_2088b

Ønsker dere alle en nydelig helg når den kommer!

 

Silje Pedersen

2 thoughts on “Det aller beste kjøpet

  1. For en nydelig farge på genseren du hadde her. Er den hjemmestrikket eller kjøpt? Ha en fortsatt fin ferie, og god bedring 😊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *