All white and a pink wall

All white and a pink wall

IMG_3874

Det var en tid jeg pleide å hate mandager. Det var alltid veldig krevende å komme i gang og mye kaffe måtte inntas. Men det har forandret seg og med få unntak, så synes jeg det er herlig å starte en ny uke! Og denne uken er jo litt spesiell, siden det er den siste uken av 2015. Og disse siste dagene av året skal nytes før hverdagen setter inn for fult.

IMG_3787

Siden det endelig ble hvit jul i går, slår jeg til med et helhvitt antrekk fra LA. Ikke ofte jeg tør å ha på meg det lenger, det er som kjent risikosport med en liten baby i hus. Men dolla meg litt ekstra opp for et besøk til en av favorittrestaurantene våre i Santa Monica, Ivy At The Shore. Skal du til LA og Santa Monica, så er det absolutt verdt en tur. De har blant annet byens beste (og dyreste) Mimosa. Og ja, det fines en god del kjente rosa vegger i LA, og denne er en av de. And who does not love a pink wall?

IMG_3802

Outfit//Jacket Kappahl//Denim H&M//T-shirt Forever21//Pumps Valentino//Handbag Gucci//

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *