Adventskransen

Adventskransen

IMG_2968b

God mandag!

Den tiden vi går inn i nå er min favoritt. Jeg elsker julen, men det har ikke alltid vært sånn. Julen er både fin, men også sår for mange. Som skilsmissebarn, så husker jeg at det var ganske mange år jeg ikke hadde så mye til overs for julen. Mye føltes trist og leit. De årene overskygget lenge alle de fine barndomsminnene om den gode julen. Men da jeg ble litt eldre, fant jeg tilbake til mye av den originale gleden.

Og nå som jeg har fått min egen lille familie, så er jeg opptatt av at vi nå skaper oss helt egne juletradisjoner, uavhengig av alle andre. Jeg er også opptatt av at vi verken tar helt av på gaver eller ting, jeg vil at Ella Victoria skal glede seg over det hun får og ikke henger seg opp i å ville ha mer hele tiden. Det blir fort en dårlig spiral.

IMG_2971b

Her har vi såvidt begynt med pepperkakebaking og litt pynting til jul til glede for både små og store. Mannen min er helt i mot pynting før desember, men jeg har fått lirket inn en rosa julestjerne, litt lys og noen blomster som gir god stemning.

IMG_2970b

Akkurat nå funderer jeg over årets adventsstake eller krans. Skal det være helt enkelt eller en dekorativ krans som denne?Jeg klarer foreløpig ikke helt å bestemme meg, men mini syntes uten tvil jo mer pynt jo bedre. I forrige uke var jeg innom Mina Milanda, en av de vakreste blomsterbutikkene i byen for å få litt inspirasjon. Der fant jeg blant annet eucalyptus sprayet med hvit lakk, som jeg kjøpte med meg hjem. Utrolig dekorativt og lekkert.

IMG_3169

Også bladde jeg litt i bildearkivet fra denne tiden i fjor og da dukket dette bilde opp. I min ryddefei for noen uker siden så ga jeg bort denne genseren, men angrer litt nå kjenner jeg. Synes den hadde så fint mønster og en av de få Moods of Norway-plaggene jeg var skikkelig glad i. Men, men, sånn kan det gå når man ivrig rydder i vei. Håper noen andre har fått glede av den akkurat nå>3

Adlink: PS: Mange som lurte på den blå fløyelstoppen. Den finner du her.

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *