A touch of Chanel in my hair

A touch of Chanel in my hair

27-06-2018-17-33-44

Ofte skal det ikke så mye til. En liten detalj kan være med på å sette hele stilen. Jeg går mye med hestehale om sommeren og da er det fint å ha en liten sløyfe som gir det lille ekstra. Vi har så mange fine bånd og sløyfer liggende hjemme, så jeg prøver å bruke de alle med jevne mellomrom. En liten touch av Chanel er vel aldri feil.

27-06-2018-17-34-02

Nå skal jeg hive meg rundt å få gjort litt ting og tang. Vi hadde besøk av fotograf som tok bilder av uteplassen vår i dag tidlig og det ble veldig fint. Men mannen og jeg var selvfølgelig ikke helt enige om hvor mye forarbeide og styling som trengtes og det ble en liten krangel på morgenkvisten. Jeg tror ikke alltid at menn og kvinner har helt lik oppfatning av hva som faktisk må gjøres. Men jeg vet at jeg er skikkelig detaljfrik, så tar absolutt selvkritikk her. Flere som opplever dette?  

Les også: Gi skoene nytt liv med silkebånd!

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published.