9 Ting jeg gleder meg til i april

9 Ting jeg gleder meg til i april
2B832DED-D157-4DF9-BDF9-9179B2A848C2

Hei mandag!

Det var en tøff helg med syk mini og mye oppkast, kvalme, høy feber og besøk til legevakten. Nå er endelig Ella Victoria bedre og jeg håper på barnehagen i morgen. Siden hun ikke har spist noe de siste tre dagene, så er hun fortsatt ikke helt topp og vi holder henne hjemme i dag også, med litt hjelp fra svigers.
Kjenner jeg kan bli litt stressa av å ligge etter med alt, men vet du hva? Det ordner seg.

Remember to breathe

Og vips så var det april dere! Snart påske i sikte og klart for utesesong på verandaen. Akkurat nå er det en byggeplass der, men du å jeg gleder meg til å sitte ute å drikke kaffe eller te der i morgen og kveldssol. Tenkte jeg skulle dele med dere hva jeg gleder meg til i april, det er jo litt:) Ha en nydelig solfylt mandag!

E35775FA-0C03-4686-8A83-FE856BB53860
  1. Plante fine planter i hagen og bestemme alt av blomster og utemøbler som vi skal kose oss med. Dette fine appelsintreet så vi da vi var på Aker legevakten og Ella Victoria mente det var helt perfekt for det nye huset. Pappa var litt skeptisk til at det skulle overleve…
  2. Snart påske! Selv om vi ikke får flytte inn oppe på en god stund ennå, så gleder jeg meg til et par dager fri sammen der vi kan få bestemt en del store ting som garderobe, sofa, spisebord osv. Dessutten synes jeg det er deilig med bypåaske, det er så stille i byen og mye man kan finne på.
  3. Putt en sløyfe i håret. Så lite, men så dekorativt. Eller du kan gå for en litt mer stand out hårbøyle som meg? Jeg elsker denne fra Zuzanna G, kan brukes både på en grå mandag eller fest.
  4. Jeg har kjøpt meg en ny ting….Som jeg gleder meg til å vise. Omg, gikk litt crazy i Barcelona og kjøpte meg noe jeg har hatt lyst på lenge.
  5. Loppis! I helgen kom en venninne å hjalp meg å rydde og få oversikt. Det resulterte i enda flere poser til Fretex og loppemarkeder og det føltes så godt! Forøvrig synes jeg det er superkos å gå på loppis og skattejakt, se denne SIDEN for all loppemarkedinfo.
  6. Hvor fint er ikke dette teserviset fra H&M? Og de har også kommet med møbler, har du sett det? + Den nye Conscious Collection som jeg skal titte på i morgen, den lander i butikk den 11.april.
  7. Utetrening! Jippi, jeg ELSKER å komme meg ut på en løpetur/powerwalk på ettermiddagen. Jeg fikk til en i helgen og håper på en i dag da mannen er tidlig hjemme. Liker å gå tur og slippe alle bekymringer avgårde. Med Sogsvann bare 15 minutter unna er det lett å gå ut døren.
  8. Lage morsom påskepynt med mini. Tenkte å farge egg naturlig, det går visst an å bruke bær og krydder til dette. Har dere prøvd det?
  9. Nå skal jeg skaffe meg en sykkel! Med en bil tror jeg det blir EL-sykkel for jeg har en del oppoverbakker på vei hjem fra møter i byen. Oi, som jeg gleder meg! Skal skeie ut på dette og kjøpe meg akkurat den jeg ønsker meg.

E2389672-97C5-4E7F-80C3-FEBCA104DC33

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *