8 ting jeg gleder meg til i oktober

8 ting jeg gleder meg til i oktober

63E2FB8C-8DDD-4495-8D43-803127A7EDF3

Høsten er fin. Det er så mange nydelige farger og jeg blir rett og slett veldig glad av å se alt som skjer rundt meg. Høsten er også hektisk. September spant bare avgårde og jeg må innrømme at jeg ikke ønsker helt det samme for oktober. Så jeg skal bli flinkere til å nyte enda litt mer, selv om jeg ofte føler at jeg har blitt bedre på å leve mer her og nå. Jeg prøver ikke å tenke altfor langt avgårde, samtidig er det jo deilig å ha noe fint å se frem til så her må man finne en balanse.

Høstferie

Har dere høstferie? Mannen skal ut å reise med jobb, så for oss blir det ikke noe i år. Men vi har en tur på lager om ikke så lenge, tipper det blir til varmere strøk i november.

Paris

Jeg drømmer om en jentetur til Paris før jul. Det er få ting som er så fint som Paris om våren og høsten, så håper det kan blir en liten tur mens det fremdeles går an å sitte ute å nyte kaffen i fint høstvær…Hadde jeg ikke vært fullboket med jobb så hadde jeg tatt turen til Paris nå under fashion week.

Levende lys

Det er noe med å tenne levende lys inne når det blir mørkt på kvelden…Jeg har mange favoritter, men tenker å se meg om etter et mer høstlig duftlys. Dette luktet jeg på i København og det var fantastisk godt! 180DEEC7-7891-49FA-B44B-B180A1644A7C

Nye boots Jeg ønsker meg et par nye støvletter og de må helst være høye. Har sett på disse fra Zara men også et par cowboy-inspirerte ankelboots står på ønskelisten.

Senke terskelen Vi er litt dårlige på å invitere folk til oss, men nå skal vi bli bedre på det. Det er jo så koselig å diske opp med god mat og kose seg sammen i høstmørket. Kanskje gjøre ting litt mer spontant og ikke tenke for mye på at alt må være perfekt hjemme før man inviterer…

Halloween Jeg elsker Halloween! Sikkert mange som synes det er tullete, men jeg synes det er veldig moro. Da vi bodde i LA var det så gøy å være med på temafester og moro. Det er gøy å kle seg opp og det er en liten her som synes det er veldig stas. Vi går ikke rundt for godteri, men invitere heller naboene med jevnaldrende barn over på muffins og moro.

Prikker og polkadotter Henie Onstad er et av mine favorittsteder, alltid noe for både små og store. Har du ikke opplevd Kusama ennå, så anbefaler jeg deg å ta turen. Tenkte å ta med Ella Victoria i Labben for å tegne og male prikkete oppgaver, jeg lover at det er gøy for alle!

Alt med pumpkin Jeg fikk helt dilla på Pumpkin, det vil si gresskar da vi bodde i LA og elsker gresskarsuppe, spicy gresskar latte og duftlys som gjør hele leiligheten om til høst. Om du ikke har prøvd gresskarsuppe, så må du teste det. En enkel oppskrift finner du HER.

Silje Pedersen

4 thoughts on “8 ting jeg gleder meg til i oktober

  1. Hei, liker veldig godt den stripete rustrøde jakken du har på (med Gucci belte i livet). Er dette noe man får tak i butikk nå?

    1. Hei Astrid, ja denne er fra norske Aphru og å finne i deres butikker og nettbutikk nå. Finnes i både sett med bukse og genser og denne jakken, superfint sammen eller hver for seg! Ha en fin dag videre:)

  2. Hei! Kan du tipse om en god mirakelconcealer for å skjule trøtte øyne/blå ringer for oss småbarnsmødre?? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.