8 ting jeg gleder meg til i august

8 ting jeg gleder meg til i august

IMG_0445

Hei august!

Hvem skulle vel trodd det? Synes august kom snikende fort i svingende de siste dagene. Kanskje er det fordi jeg har vært veldig dårlig de siste 4-5 dagene og ligget rett ut med Netflix på repeat. Måtte til og med ta meg en pause fra Instagram, da jeg ikke orket å være på som vanlig og heller ikke se hva alle andre gjorde. Men det var faktisk veldig god med en liten pause fra alt og i dag føler jeg meg endelig litt bedre. Planen var å jobbe litt denne uken, men det blir nok mest fra sofaen til jeg er helt hundre igjen.

I min bransje så er august alltid en veldig hektisk måned. Det er moteuker, reising, store oppdrag og mye annet. I tillegg er det mye spennende som skjer på privaten, så det er masse å glede seg til!

1. Barnehagestart. Ella Victoria har allerede startet såvidt på stor avdeling og hun elsker det. Det gleder mammahjertet, selv om det var litt tøft å se hvor stor og selvstendig hun har blitt i løpet av sommeren. Trassanfallene kommer hyppig og vi er i fasen der “alt skal gjøres selv”. Veldig bra, men sliter også litt på tålmodigheten for oss voksne til tider. Det er masse som skal på plass av utstyr så jeg kommer med et eget innlegg om dette på søndag.

2. Bryllup. Ingenting er som romantikk, sommer og vakre bryllup! Til helgen er det min ene kusines tur og vi gleder oss slik til å feire henne. Tenker å lage et innlegg på kjoler, om det er av interesse?

3. Bryllupsdag og feiring. Bryllupsdagen vår er i slutten av august, men allerede nå lurer jeg litt på hva vi skal gjøre. Har bestemt meg for at denne gangen så skal vi få til noe, uansett om mannen har turneringer dagene etter. Lenge leve kjærligheten!

4. Fashion Weeks. Moteuker i København, Oslo og Stockholm er denne måneden og det betyr i utgangspunktet mye reise og hektiske dager. I år har jeg bestemt meg for å ta det i et litt roligere tempo. Hva det betyr vil dere få følge med på etterhvert. Jeg har pleid å være helt utslitt i september og det har jeg bestemt meg for å prøve å unngå denne høsten.

5. Venninnetur! Nå skal det visst endelig skje. Vant til og med et opphold på et hotell i en konkurranse, så nå håper jeg at vi kan få til en svipptur, bare oss jentene.

6. Nye ting i garderoben. Selv om det alltid føles vemodig at sommeren er på hell, så er det også deilig med noen nye høstplagg. Gleder meg til å dele mine første kjøpe med dere (ble litt shopping fra sofaen her under sykdom) og mange nye innlegg om alt som kommer.

7. Lange kvelder på terrassen. August er en så fin måned der man får litt av begge deler. Pass på å nyt de fine sommerkveldene så langt det lar seg gjøre. Det lever du lenge på når vinteren setter inn.

8. Bokhøsten. Som dere skjønner så elsker jeg å lese og gleder meg til det slippes noen perler av bøker denne høsten.

 

Hva gleder du deg til?

 

Silje Pedersen

6 thoughts on “8 ting jeg gleder meg til i august

  1. Koselig å se deg fra «min øy». Vi flyttet hit for to år siden, og trives veldig godt.
    Fortsatt god sommer og takk for en inspirerende blogg selv om jeg er dobbel så gammel som deg.

  2. Godt å høre at du er bedre 🙂 ikke noe er så ille som å være syk på sommeren, og spesielt nå i denne intense varmen som har vært. Gleder meg til innlegg om høstmote, det er jo høydepunktet når det nærmer seg høst. Dette året har jeg ikke en fjerneste anelse om hva som blir poppis til høst når det gjelder farger og snitt. Ha en fin helg! 🙂

    1. Tusen takk! Ja, det har vært litt slitsomt. Men nå håper vi på bedring! Ja, det er masse fint å glede seg til. Det blir en bra motehøst! Ha en fin uke:)

  3. Tur, vin, kaffe, te, kakao, klemmer, lange venninnekvelder, gode middager, lange turer og mer vin. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *