70-Tallet kaller

70-Tallet kaller

13-08-2018-20-00-08

Noe av det det beste med å jobbe i denne bransjen er at jeg føler at jeg aldri blir utlært. Jeg blir aldri heller lei av å oppdage nye merker og jeg får fremdeles sommerfugler i magen når jeg finner de som jeg virkelig liker.

På mandag var jeg med på Trend TalkNorwegian Fashion Center og det var en spennende kveld! Jeg fikk møtt mange flotte mennesker, lesere og diskutert mye bransje, norsk mote og veien til et mer miljøbevisst moteperspektiv.

F16-08-2018-20-55-18

Buksedressen fikk jeg med meg hjem og jeg kan bare si at jeg falt helt for denne 70-talls inspirerte drømmen. Buksedressen er fra det danske merket Gomaye, et helt nytt merke som så dagens lys i 2017. De beskriver plaggene som effortless fashion. Til antrekket valgte jeg pumpsene fra Manolo Blahnik, disse har jeg virkelig brukt så mye at de var verdt hver eneste krone selv om de var svindyre!

Kanskje får buksedressen svingt seg igjen allered i helgen, ellers blir den med i bagasjen på tur neste uke.

Ønsker dere alle en nydelig helg!

Silje Pedersen

2 thoughts on “70-Tallet kaller

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *