6 plagg til smart mammagarderobe

6 plagg til smart mammagarderobe

Mange spør om hvordan man har tid til seg selv når man blir mamma. Jeg skal være den første til å innrømme at det ikke er noen glansbilde situasjon her hjemme hver dag, men jeg har noen enkle triks som gjør at jeg alltid klarer å kle meg på fem minutter og ut døren når jeg må. Alt handler om å ha de rette basisplaggene som gjør at du kan ha mange ulike kombinasjoner av antrekk i garderoben din. For meg, er det ofte skinnjakken, denim og en kul t-skjorte som gjør susen! Hva er dine garderobefavoritter?

Denim

Hva skulle man ha gjort uten denim? Det er det perfekte plagget til å løpe rundt etter barna i, men også enkelt å style så man enten får en rocka eller laidback stil.

Hverdagskjolen

Dropp kjoler med mye struktur som må renses og gå heller for en enkel hverdagskjole som tåler vask. Gjerne en kjole med en kul detalj, som knyting i livet eller på siden.

Boots og sneakers

Det er helt umulig å løpe rundt etter barna i høye hæler, så når jeg henter i barnehagen er det enten sneakers eller boots. Begge fungerer kjempefint og er i tillegg behagelig å ha på.

En kul jakke

Enten du velger skinnjakke, poncho eller fuskepels, så velg en ytterjakke som gir deg en litt ekstra piff og wowfaktor i hverdagen.

T-skjorte med trykk

En kul t-skjorte med trykk er en av vårens største trender og et ganske billig kjøp. Du finner de fineste hos Velouria Vintage, men også mange kule i kjedebutikker og litt dyrere varianter som fra Ganni om du skulle ønske det.

Styrer du unna lyse plagg?

Mange vil styre unna lyse plagg når man har små barn og jeg skjønner det. Men det gidder jeg ikke. Ikke det at jeg ofte kler meg i hvitt fra topp til tå, men jeg bruker ofte hvite topper. Det meste går unna i vask uansett!

Og du, ikke glem at en god concealer og mye kaffe gjør underverker!

PS: I dag skal jeg gjøre en stor jobb for Bekkestua Senter med et TV-team i nakken! Følg dagen min på Instastories og Snapchat: silje-pedersen. Ha en nydelig fredag alle sammen!

 

Silje Pedersen

4 thoughts on “6 plagg til smart mammagarderobe

  1. Takk for gode tips and tricks Silje. Tenker det ofte når jeg er innom så på tide å fortelle deg at bloggen din er superfin, inspirerende og classy! God helg:-)

  2. Hei! Så masse fin inspirasjon hos deg <3 Kan jeg spørre om hvilken str du hadde på den grønne bomberjakka med print på snap idag? Tuuusen takk for svar🙏🏻

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *