30 dager med jeans og en hvit t-skjorte

30 dager med jeans og en hvit t-skjorte

Flotte Maegan som står bak bloggen Love Maegan, er en av mine favorittbloggere. Jeg besøker bloggen nesten hver eneste dag, for litt feelgood, inspirasjon og flotte bilder. I løpet av den siste måneden, har hun postet ulike antrekksbilder av seg selv i jeans og t-skjorte, for å vise og inspirere til ulike kombinasjonsmuligheter. Hun er nå på dag 25 av 30 og her er to av mine favoritter, resten finner du på bloggen til Maegan. Jeg anser meg selv som inspirerert. Ha en fin helg!

Silje Pedersen

3 thoughts on “30 dager med jeans og en hvit t-skjorte

  1. Kan jeg spørre hvilken neglelakk du hadde på deg i bryllupet?Så så fin ut!:-)Og så stunning ut med den lekre kjolen og skoene!!!

    1. Hei Cathrine, det er Nail Candy fra Linda Johansen i fargen LJ009, superfin rosafarge! Hilsen Silje

  2. Jeg følger også Love Maegan! – Mye inspirasjon å hente der 🙂
    Til info, så benyttes også DHL ved nettbestilling fra ZARA. Jeg har vært veldig fornøyd med mine nettkjøp der fra. Enkelt og greit, og rask levering PÅ DØREN! 😉
    Kan det stemme at man finner ting i ZARAs nettshop som ikke finnes i butikk..?
    Hilsen Ida.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *