IMG_4735 2

God fredag!

Da er det snart helg, kjennes ikke ut som en helg uke med den minifrien på onsdag, men spør du meg så er det helt ok med helg nå. Mange spør meg om hvordan de skal kle seg om dagen, og jeg må innrømme at de to siste dagene har jeg bommet helt selv. Det har vært iskaldt på vei hjem fra jobb og ved henting i barnehagen. Jeg har to tips. Tynn ull, så du kan kle deg i lag på lag og et godt skjerf som du kan bruke til og fra jobb. Datteren min spurte faktisk etter vanter i dag tidlig:)

Slik så jeg ut i dag tidlig etter trening, fy søren så deilig det var å starte fredagen sånn! Anbefales! Men det ble litt kjølig da det begynte å snø (!!!). Jeg har sagt det før, men jeans under kjoler er veldig greit akkurat nå og spesielt på kalde dager som denne. Så herlig å kunne ta frem skinnjakken igjen også.

IMG_1654
Facetune_03-05-2019-16-02-14

Men jeg skal ikke legge skjul på at livet ikke er helt som et glansbilde om dagen. Spesielt har jeg slitt mye med pollenallergi og det påvirker hele livskvaliteten. Tung i kropp og hodet hver eneste morgen, rennennde øyne og nese og mye hodepine. Det som jeg har funnet ut at hjelper meg best er å ta jevnlig medisiner (og starte tidlig nok) samt akupunktur mot plagene. Hos Klinikk Fjeld så får jeg god behandling som hjelper. Et par behandlinger gjør plaggene mye lettere og hodepinen har nesten helt forsvunnet. Har du også pollenallergi? Les mer om behandlingen HER.

Husk også å børste håret eller vaske det før du legger deg, skift sengetøy ofte og ikke tørk klær ute. Alt dette hjelper på å få mindre plager.

IMG_1673

Og du, trenger du noe å se på ikveld? Jeg har blitt litt hekta på “The Good Fight” (se “The Good Wife” først om du ikke har sett den). Gode Nyheter er en feel good-serie om en TV-journalist som prøver å få en break. Kjempemorsom lett serie for fredagskvelden!
Har dere begynt Rosé-sesongen ennå? Her er en av mine absolutte favoritter. God å drikke alene eller til kylling, fisk, salat eller pizza. God helg!

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *