17. mai antrekket du vil elske + vinn gavekort

Silje Pedersen, mai 6, 2018 9:00 am //

30-04-2018-09-11-31

17. Mai er rett rundt hjørnet og det de fleste spør seg nå er selvsagt: Hva blir antrekket? Er du mamma som meg, så er det ikke bare deg selv som skal kles opp, mann ogg barn skal også pyntes til den store dagen.

2018-09-11-03-1

I samarbeid med KappAhl har jeg stylet enn av sesongens favoritter: Dressen! Du må ikke ha kjole på 17. mai og dressen er et superfint alternativ. Vi vet jo aldri hvordan været blir, så med en dress er du kledd til alle festlighetene. Dressen får du i både rosa og hvit og man kan også bruke rosa jakke til hvit dressbukse eller omvendt. Her er det mange stylingmuligheter! Jeg synes dressen gir en sofistikert og elegant stil. Senere kan du bruke blazeren til jeans og buksen sammen med strikk.

IMG_3626b

Min lille prinsesse fikk velge kjole selv, det var stor stas med både hatt og søte glittersko som tilbehør. Eller denne søte hatten? KappAhl har alt du trenger til festen! Newbie har de fineste søte kjolene.

IMG_3625b

Jeg tar alltid høyde for at det blir dårlig vær, så legger frem rene strømpebukser, varm jakke, ull og lignende til henne. I fjor ble pensko byttet ut med gummistøvler på lekeplassen. 17. Mai handler om de minste, lek og moro, så det er lurt å ha skift, sko og tilbehør som varmer og de får glede av. 17mai3736-1_edited-1

En som var ganske fornøyd med sine nye glittersandaler!

IMG_3737b

Nå tok vi disse bildene i Spania, men en Trenchcoat vil gjøre susen over om det et kaldt. Kanskje må skoene byttes ut, men jeg synes det er fint å ha med noen detaljer som hyller festdagen. Blått og hvitt ble det denne gangen! 17mai31_edited-1

Jeg vet at ikke alle har mulighet til å kjøpe seg et nytt antrekk 17. Mai, så derfor gir vi bort et gavekort fra på 1000 kr som du kan bruke på deg selv eller hele familien

IMG_3729b

Har du et favoritt antrekk fra KappAhl? Gå inn på hjemmesiden og kommenter hva du har lyst på under i kommentarfeltet, hvorfor og du er med i trekningen! Jeg trekker en vinner tirsdag 8. mai som får beskjed på mail. 17mai52

Er dere klare for den store dagen? Nå kjenner jeg at jeg gleder meg veldig! Her blir det feiring to dager på rad, først i barnehagen og så selve dagen med familien. Gleder meg til å høre hva dere liker og husk at KappAhl har 25 % avslag på alle varer i forbindelse med 17. Mai!

4-23