17. mai antrekket du vil elske + vinn gavekort

17. mai antrekket du vil elske + vinn gavekort

30-04-2018-09-11-31

17. Mai er rett rundt hjørnet og det de fleste spør seg nå er selvsagt: Hva blir antrekket? Er du mamma som meg, så er det ikke bare deg selv som skal kles opp, mann ogg barn skal også pyntes til den store dagen.

2018-09-11-03-1

I samarbeid med KappAhl har jeg stylet enn av sesongens favoritter: Dressen! Du må ikke ha kjole på 17. mai og dressen er et superfint alternativ. Vi vet jo aldri hvordan været blir, så med en dress er du kledd til alle festlighetene. Dressen får du i både rosa og hvit og man kan også bruke rosa jakke til hvit dressbukse eller omvendt. Her er det mange stylingmuligheter! Jeg synes dressen gir en sofistikert og elegant stil. Senere kan du bruke blazeren til jeans og buksen sammen med strikk.

IMG_3626b

Min lille prinsesse fikk velge kjole selv, det var stor stas med både hatt og søte glittersko som tilbehør. Eller denne søte hatten? KappAhl har alt du trenger til festen! Newbie har de fineste søte kjolene.

IMG_3625b

Jeg tar alltid høyde for at det blir dårlig vær, så legger frem rene strømpebukser, varm jakke, ull og lignende til henne. I fjor ble pensko byttet ut med gummistøvler på lekeplassen. 17. Mai handler om de minste, lek og moro, så det er lurt å ha skift, sko og tilbehør som varmer og de får glede av. 17mai3736-1_edited-1

En som var ganske fornøyd med sine nye glittersandaler!

IMG_3737b

Nå tok vi disse bildene i Spania, men en Trenchcoat vil gjøre susen over om det et kaldt. Kanskje må skoene byttes ut, men jeg synes det er fint å ha med noen detaljer som hyller festdagen. Blått og hvitt ble det denne gangen! 17mai31_edited-1

Jeg vet at ikke alle har mulighet til å kjøpe seg et nytt antrekk 17. Mai, så derfor gir vi bort et gavekort fra på 1000 kr som du kan bruke på deg selv eller hele familien

IMG_3729b

Har du et favoritt antrekk fra KappAhl? Gå inn på hjemmesiden og kommenter hva du har lyst på under i kommentarfeltet, hvorfor og du er med i trekningen! Jeg trekker en vinner tirsdag 8. mai som får beskjed på mail. 17mai52

Er dere klare for den store dagen? Nå kjenner jeg at jeg gleder meg veldig! Her blir det feiring to dager på rad, først i barnehagen og så selve dagen med familien. Gleder meg til å høre hva dere liker og husk at KappAhl har 25 % avslag på alle varer i forbindelse med 17. Mai!

4-23

Silje Pedersen

20 thoughts on “17. mai antrekket du vil elske + vinn gavekort

 1. Så fin dere er! Ønsker meg den rosa dressbuksa og hvit brodert bluse. Gjerne med i trekning av gavekort☺️

 2. Hei Silje! Hvis jeg var heldig å vinne, så kunne jeg tenkt meg en av de flotte blondekjolene de har. Og kanskje en ytterjakke til min datter. Dette er plagg som vi kan ha glede av både på 17.mai. Og videre utover sommeren. Ønsker deg og dine en fin søndag! Hilsen Britt 😊

 3. Jeg ville gjerne hatt et par av dressbuksene deres som jeg kunne brukt på jobb for å se litt mer profesjonell ut!

 4. Jeg kunne tenkt meg å vinne dette rosa dress antrekket fra KappAhl som du har på deg , rett og slett fordi jeg har lyst på noe nytt fresht i garderoben nå som sommeren kommer , klasssik og fresht 😊😍
  Håper jeg vinner , hadde vært kjempe artig og friske opp litt i vektnedgang prosessen min

 5. Såå fresh dress!! Har lett etter den perfekte hvite dressen lenge, og den du har på deg ser smashing ut😍 Denne i hvit står absolutt øverst på ønskelisten nå! Perfekt å hoppe inn i etter bunaden kommer av på 17. mai. Klem!

 6. Jeg ville brukt gavekortet på å finne antrekk til min lille kjekkas på 2,5 år, samt noe lekkert tilbehør (veske, smykker, etc.) til meg selv. Normalt skulle jeg brukt bunad på den store dagen, men med kun litt over 1 måned igjen til termin med andremann blir det heller en fin kjole i år. Mammakjolen er allerede i boks, så litt lekkert tilbehør er det som mangler (og kanskje et fresht plagg jeg kan spare og pynte meg med til etter fødsel).

 7. Jeg kunne tenke meg en fin bukse, skjorte og blazer til eldstemann på 7. Han har vokst ut av bunaden sin, og vil finne noen fine klær til han 🙂

 8. Hei silje! Ønsker meg den rosa dressen, den er bare helt nydelig! 🙂 og absolutt – må ikke ha kjole på 17.mai – dress er minst like fint <3
  Ha en flott uke!

 9. Jumpsuit til min datter på snart 11 og dressjakke til min sønn på 13 år.
  Jumpsuiten kan brukes gjennom hele sommeren og dressjakken båte 17.mai, selskap og jul.

 10. Den dressen var bare kjempelekker! Jeg er ikke modig nok til å kjøre helrosa, men en av delene kunne jeg klart 🙂 Jeg trenger meg en ny vårjakke, har vurdert dongerijakke! Ser også de har en kjempefin dongerijakke med broderi som hadde passet til datteren min på 5 år. Har behov for flere overdeler til meg selv også, så her krysses fingrene for litt vinnerlykke 🙂

 11. Såå mye fint å velge mellom på Kappahl! 😍😍 Den grønne, lange blondekjolen trakk det lengste strået for jeg har så få kjoler og ønsker å bruke det mer. Ønsker meg en ny til alle festdagene i mai! Hipp hurra! 🇳🇴🎉🎈🥂

 12. Jeg ville gjerne hatt den blå blondekjolen med volangermer. Det hadde vært supert med ny kjole til 17.mai. I tillegg er den rosa dressen du har på deg utrolig fin!
  Ha en fin dag!

 13. Om vi skulle være så heldige å vinne, så vil jeg dele gavekortet med mine fine små snupper 🤩🤞🏻 Ønsker oss blå broderte blondekjoler, finstrikket jakke fra Newbie og super freshe gull sandalene 😊 Det hadde vært utrolig hyggelig å overraske dem med litt nye klær 😊

 14. Hi Silje,
  I would totally love to be able to wear the pink suit from Kappahl that you are wearing on the pictures together with a white silk camisole, since I live in California it would mean a lot for me to win since I am a big fan of Kappahl! Sunny greetings from Anna 🌴☀️💗

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *