10 Ting du ikke visste om meg

10 Ting du ikke visste om meg

IMG_3667

Det er noe med rutiner og vaner og hva som får hverdagen til å gå rundt. Jeg har mange små særheter som jeg er glad mannen min holder ut med, og tenkte å dele noen av de med dere også så dere kan bli litt bedre kjent med meg. Here goes!

*Jeg elsker rutiner. Spesielt etter at jeg ble mamma så synes jeg det er ekstra viktig å vite hvordan hverdagene ser ut. Med en mann som jobber mye kveld, så må ting planlegges. Hver uke er et nytt puslespill, spesielt siden vi ennå ikke har barnehageplass.

*Jeg legger meg aldri med sminke, uansett hvor sent det er. Tror faktisk at jeg kun har gjort det et par ganger i livet og det var i tenårene.

*Når jeg ikke er på eventer, møter eller annet lar jeg huden hvile. Det er viktig med sminkefrie dager.

*My guilty pleasures er kunstløp, krimbøker og Kardashians.

*Før jeg fikk barn så hadde jeg med så utrolig mye med ut døren, men nå er det kun nøkler, lipgloss, telefon og penger som gjelder. Alt må få plass i en liten veske (når hun er med har jeg også med stelleveske).

*Selv om jeg anser meg selv som en veldig positiv og blid person, så bør du ikke møte meg på tom mage. Jeg er ingen morgenfugl og egentlig ikke tilsnakkendes før mat er i magen.

*Til min manns store fortvilelse er jeg en som skviser tuben midt på. Resultatet er at vi har forskjellige tuber tannkrem for å unngå tullete krangler.

*Jeg må alltid dobbeltsjekke om jeg har skrudd av kaffemaskinen eller tekokeren (selv om jeg egentlig vet at jeg har skrudd de av).

*Hjemme hos oss er det alltid tid til kyss og gode klemmer, uansett hvor hektisk det er. En god klem forlenger livet, det er jeg helt sikker på.

*Jeg må ha nye blomster i hus hver torsdag eller fredag. I dag skal jeg la meg inspirere av de nydelige bukettene på Ivy at the Shore på Santa Monica og kjøpe rosa og gule roser. Snart helg dere!

 

Silje Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *