10 års bryllupsdag

10 års bryllupsdag

DSC_0155

Lenge leve kjærligheten! Jeg kan nesten ikke tror det. I dag har vi vært gift i 10 år! Tenk at det er 10 år siden denne fantastiske dagen, da jeg gikk nedover grusen på Hvalstrand Bad til mannen min med sommerfugler i magen og pappa som følge. Da vi giftet oss hadde vi allerede vært sammen i mange år og var trygge på hverandre, men jeg skal si at vi begge to var litt nervøse og godt var det.

Litt av hemmeligheten ved et ekteskap eller å være samboere er nemlig å ikke alltid vite hvor man har hverandre. Å gi hverandre rom til å utvikle seg, utfolde seg og være seg selv er noe av det viktigste man kan gjøre for å la kjærligheten blomstre. Man må selvsagt være enige om grunnverdiene i et forhold for at det skal fungere, men for mange restriksjoner kan være kvelende.

Jeg elsker å våkne opp sammen med deg, du er min rake motsatt på morgenen og får meg alltid til å le og flire, selv om B-menneske i meg bare vil krype tilbake under dyna. Ofte blir det dans og moro på kjøkkenet etter at du har laget frokost til de to  jentene dine (vi vet alle hva som skjer om du ikke mater oss først, det er ingen hyggelig opplevelse for noen:).

Du er min største heiagjeng og en trygg favn når ikke ting går helt som det skal. Du støtter, gir strøstende ord og styrke når det trengs. Du får meg til å le og smile hver eneste dag, det er en av dine aller beste egenskaper og gjør livet herlig å leve sammen. Du er orden og reda, jeg er kreativ og litt kaos men tilsammen blir det en vinnerkombinasjon.

Du er en fantastisk pappa for Ella Victoria, hjertet mitt smelter når jeg ser dere leke sammen eller bare kose på sofaen. Tenk at jeg er så heldig å få kalle dette livet og dele det med dere, det er jeg så uendelig glad for.

Jeg må innrømme at jeg ikke har kjøpt noen gave ennå, jeg hadde planlagt noe men så gikk det ikke helt som det skulle, så nå får det revurderes. Hva kjøper man egentlig i 10-års gave? Jeg pleier å bli overrasket med noe symbolsk på selve dagen og denne gangen er det TINN som er greia, så vi får se hva som skjer litt senere. Litt bobler i glasset blir det garantert.

Gratulerer med dagen, tenk 10 år! Elsker deg!

IMG_1204

Silje Pedersen

5 thoughts on “10 års bryllupsdag

  1. Gratulerer med 10-års bryllupsdag!

    Jeg har selvsagt et motespørsmål jeg ønsker å stille deg, da jeg av erfaring vet at du har gode ideer:) jeg har gått til anskaffelse av en mørk levis altered straight leg jeans – hvordan kan en småbarnsmor style den freshest mulig i hverdagen? Jeg tenker da på type sko (ikke hæler) og overdeler. Lykke til videre med den herlige kjærligheten:)

  2. Gratulerer masse, viser at dere er de rette for hverandre 🙂 Lykke til inn i fremtiden 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *